Hvem er Hilde?

Litt kort om meg;

Jeg er en kvinne som har vært med på livets opp og nedturer. Jeg ble påkjørt av et godstog i 1994 og har brukt mange år på å bygge meg opp både fysisk og mentalt. Jeg har alltid jobbet hardt og målrettet. Dette har brakt meg på mange opplevelser og muligheter i arbeidslivet. Jeg vet hva som skal til for å ikke gi opp. I mars 2013 fikk jeg hjerteinfarkt og dette medførte til at det måtte større endringer inn i mitt liv. Jeg fikk panikkangst og har fått lære gode teknikker og metoder for å håntere dette best mulig. Jeg står støtt i dag og har med min kunnskap og erfaring en god plattform for å kunne hjelpe DEG. Jeg har i tillegg funnet frem til at grunnmuren vår er helsen vår og at vi må ha rett ernæring for å leve et optimalt liv. Jeg har god kunnskap rundt dette og kan dermed gi veileding og råd innen dette feltet. 

 

Utdanning

2015-16             NLP CORE COACH 

                        NLP MASTER Practioner

                        NLP PRACTIONER  

 

2013-15                Høyskolen i Akershus (HiOA). Videreutdanning COACH/VEILEDNING 60p.

1993-97                Høyskolen i Oslo (HiO). Pedagogikk/metodikk

1998-99                Istituto Dante Algheri, Milano. Språkskole, 6 mnd

1992-93                Næringsakademiet, Oslo. Reiseliv og markedsføring

1991-92                SRV, Sekretærskole i Oslo. Markedsføring

1989-90                Merkantilt Institutt, Oslo. Reklameskole

1986-89                Handel & Kontor Vgs.,Oslo. Reiseliv og markedsføring

 

Arbeidserfaring

President Team PM-International. Coach og Veileder.  Rådgiver -Jernbaneverket, Daglig leder- Årvollskogen barnehage, Styrer/pedagogisk leder, Jar barnehage, Rekrutteringskonsulent- Temp-Team AS,Selvstendig hudpleiekonsulent Mary Kay Ash.Eiendomsmegler -Garanti Eiendomsmegling. Ekeberg skole-Klassestyrer, SAS- flyvertinne. Exact og Obos boligmegling, Oslo. Visningsvert helg/kveld. Star Tour, Reiseleder på Kreta-sommervikar.Arbeiderbladet-telefonselger kveldstid. Scanvest Olivetti, Oslo.

 

 

 

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.